Persondata


Beskyttelse af personoplysninger

Vores integritetspolitik indeholder alle detaljer om, hvordan vi gemmer og analyserer personoplysninger. Vi registrerer dine personoplysninger med henblik på at levere varer til dig, opfylde vores garantiforpligtelser og overholde gældende lovgivning. ProEquo.dk/STALDinspiration.dk er dataansvarlig for håndteringen af dine personoplysninger.

Personoplysninger videregives eller sælges ikke på nogen måde til tredjepart.

Som en registreret hos ProEquo.dk/STALDinspiration.dk har du visse rettigheder i henhold til dine personoplysninger. Hvis du ønsker detaljerede oplysninger om dine rettigheder og vores behandling af dine personoplysninger, bedes du læse vores persondatapolitik.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af personoplysninger, bedes du skrive til os på: info@proequo.dk.


Persondatapolitik hos ProEquo.dk/STALDinspiration.dk

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos ProEquo.dk/STALDinspiration.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

ProEquo Danmark/STALDinspiration indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside
- Gennemfører et køb af vores produkter
- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.proequo.dk er ProEquo Danmark/STALDinspiration, Skyttehusvej 4, Skivholme, cvr nr. 19430588


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til STRIPE, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos ONE.com og betalingssystem gennem STRIPE, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i ONE.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@proequo.dk.


Cookies

En cookie er en lille tekstfil, som websider, du besøger, gemmer på din computer. Cookies bruges til at give dig en god oplevelse, når du surfer. Cookies indeholder ingen personlige oplysninger, da oplysningerne i tekstfilerne består af bogstaver og tal.

Selv om hver cookies får et unikt tildelingsnummer, kan vi ikke se nogen personlige oplysninger om dig, f.eks. dit navn eller din IP-adresse, ud fra de cookies, vi indsamler. Det drejer sig med andre ord om anonymiserede oplysninger, og vi bruger ikke disse oplysninger på en måde, som gør, at vi kombinerer dine personlige oplysninger med cookieoplysningerne.

Der findes desuden forskellige typer af cookies:

Sessionscookies gemmes tilfældigt på din computer, når du besøger vores websted, og de fjernes igen, når du lukker browseren. Permanente cookies gemmes på din computer, til du sletter dem. Førstepartscookies placeres på din computer af os, samtidig med at du går ind på vores websted. Tredjepartscookies er cookies, som en anden virksomhed placerer på din computer (det er tredjepartscookies, som gør, at du f.eks. ser annoncer for produkter, du tidligere har klikket på eller søgt efter).

Cookies bruges også til at analysere, hvilke søgninger du har foretaget, og hvilke sider du har besøgt på proequo.dk. Dette giver os mulighed for at se et generelt søge- og adfærdsmønster. Disse analyser kan derefter danne grundlaget for vores markedsføring, når du besøger vores eller andre virksomheders websteder. Gemte cookies bruges f.eks. til at vise dig tilpassede og relevante oplysninger og til at give dig en så personlig shoppingoplevelse som muligt. Til dette formål bruger vi en kommerciel tredjepartsvirksomhed til at tilpasse indholdet i vores kommunikation og gøre det mere relevant og interessant for dig.

Cookies kan desuden bruges til at gøre dit besøg hos os endnu bedre. Hvis du vil vide mere om cookies, anbefaler vi dig at besøge Datatilsynets websted på datatilsynet.dk.

Du kan til enhver tid ændre dine browser- eller enhedsindstillinger, så de opfylder dine ønsker for brugen og omfanget af cookies. Gå til indstillingerne for din browser eller din enhed for at få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dine cookieindstillinger. I dine indstillinger kan du blokere alle cookies, men du kan også vælge kun at acceptere førstepartscookies eller vælge at slette cookies, når du lukker browseren. Husk! Hvis du ændrer indstillingerne, kan det medføre, at vores webshop og andre tjenester ikke fungerer korrekt.


Force majeure

Krig, naturkatastrofer, strejker på arbejdsmarkedet, myndighedernes beslutninger, udeblevne leveringer fra underleverandører, prisøgende omstændigheder og lignende hændelser, der ligger uden for ProEquo.dk/STALDinspirations kontrol og ikke med rimelighed kan forudses, anses som force majeure. Dette indebærer, at ProEquo.dk/STALDinspirations midlertidigt friholdes fra sine aftaleforpligtelser.


Aftale

Det legitime grundlag for at gemme dine oplysninger baserer sig på, at du som kunde f.eks. foretager et køb på vores websted og dermed indgår en aftale med Proequo.dk/STALDinspiration. Du kan til enhver tid opsige aftalen ved at kontakte ProEquo.dk/STALDinspiration. I tilfælde af, at der eksisterer flere aftaler, gælder aftalen med den længste gyldighed.

Alle aftaler mellem kunden og ProEquo.dk/STALDinspiration indgås på dansk.

Vi tager forbehold for lokale afvigelser, trykfejl og udsolgte varer.

 
 


 

ProEquo AB

Svensk forskning bakom fodertillskott för din hästs bästa

Virksomheden ProEquo AB er beliggende i forskerbyen i Lund, Sverige. ProEquo AB satser meget på forskning og udvikling indenfor Functional feed. Det betyder at foder og fodertilskud beriges med ingredienser som giver veldokumenterede positive sundhedsvirkninger udover produktets oprindelige næringsværdi.

Salg og kundeservice - Danmark

Madeleine Broman Toft
E-mail: info@proequo.dk
Telefon: +45 30429563



Kontakte os









Følg os på Facebook