Kristian von Krusenstierna med ProEquo
 

Kristian von Krusenstierna

"Jeg bruger ProEquo i mange henseender. Alt fra heste med rolige eller urolige maver, når hestene rejser, til forbedring af deres hovkvalitet. Jeg kan godt lide de enkle portionspakker, de tager ingen plads og er nemme at bruge"

Anna Nilsson med ProEquo
 

Anna Nilsson

Anna Nilsson er landsholdsrytter i military. Hun giver med glæde ProEquo til alle sine heste. Anna fortæller om hvad ProEquo gør for hendes heste:

"Når min OL-hest Azzaro blev syg og ikke ville spise efter EM, blev ProEquo redningen. I en hel uge var ProEquo det eneste Azzaro ville spise."

"Jeg har givet alle mine konkurrenceheste ProEquo i flere år. Disse heste træner meget hårdt, rejser og konkurrerer ofte. ProEquo er en meget vigtig del af deres foder for at holde dem på absolut højeste niveau."

Peder Fredricson med ProEquo
 

Peder Fredricson

Peder Fredricson, er en af verdens bedste springryttere. Han har vundet guldmedalje i EM, to sølvmedaljer i OL, flere VM-medaljer og mængder med GrandPrix sejre. Peder driver sammen med sin kone Lisen, springstalden Grevlunda på Österlen i Sverige. Peder fortæller:

"Vi har givet vores konkurrenceheste ProEquo i flere år. Det hjælper dem at klare rejser, foderskift og stress under stævner. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan virkelig anbefale ProEquo".

Pernilla André Hokfelt med ProEquo
 

Pernilla André Hokfelt

Pernilla André Hokfelt er dressurryttere på eliteniveau og fortæller:

"Jeg har brugt ProEquo siden det introduceredes på markedet. Jeg startede med at give det til min hest Bombay som havde mavesår efter intensive rejser og stævner. Det fungerede fantastisk godt og jeg har fortsat med at bruge produktet efter det. Hestene får bedre appetit og det er også rigtigt godt at have ProEquo med når hestene er ude og rejser."

"Jeg har også bemærket at nogle af dressurhestene bliver mere afslappet under stævner når de får ProEquo, på grund af mere regelmæssig udtømning af tarmen. Det virker som at afføringen passerer bedre gennem tarmene. Når maven er i balance holder hestene sig stærkere under stævnet og bibeholder et højre præstationsniveau, også de sidste dage på et langt meeting."

Desirée Alameri med ProEquo
 

Desirée Alameri

Desiée Alameri rider Islandsheste på det finske landshold. Hun bruger bland andet ProEquo til sin islandshest Mökkur frá Ytri-Bægisá I og fortæller:

"Jeg er altid meget skeptisk til nye tilskud idet det ikke altid virker. Men jeg kan med sikkerhed sige at ProEquo virkede på Mökkur, som var meget plaget af mitter. At få se sin hest gå uden eksemdække og ikke være plaget sådan som han plejer om sommeren er en befrielse." 

ProEquo AB

Svensk forskning bakom fodertillskott för din hästs bästa

Virksomheden ProEquo AB er beliggende i forskerbyen i Lund, Sverige. ProEquo AB satser meget på forskning og udvikling indenfor Functional feed. Det betyder at foder og fodertilskud beriges med ingredienser som giver veldokumenterede positive sundhedsvirkninger udover produktets oprindelige næringsværdi.

Salg og kundeservice - Danmark

Madeleine Broman Toft
E-mail: info@proequo.dk
Telefon: +45 30429563Kontakte os

Følg os på Facebook